Ännu en resa

Verkar ju bara skriva inlägg när det vankas resa, vad ska mina läsare tro om mig egentligen? High roller Emma!

Anyhoo, denna gång avgår flight UA9423 från Arlanda 06.40 på torsdag med destination Zurich. Vad ska jag där och göra? Mellanlanda är det enkla svaret, denna gång mot Washington. Väl där är det några timmars väntan för att slutligen flyga till San Diego. Är det slut då? Hell no! 2 hrs bilfärd och SEN, sen kära vänner är jag framme i huset i Mexicali. Pigg och fräsch. Hahahaha. Kul skämt!

Kommer hem den 14 april. Tills dess blir det nog ingen kaffe i butiken, men det tråkigaste är ju att jag inte är där. Eller nej, jag tar tillbaka. Tråkigaste är att jag inte har ersättare och löser jag inte det, ja då måste det vara stängt i typ en vecka. Det är riktigt tråkigt.

Någon som är sugen på att jobba?

Bea - The intern

image33

Har under 7 veckors tid haft sällskap av en grymt sweet brud. Hon kom in här en dag och frågade om hon fick göra sin praktik här.
-Javisst, sa jag.
Utan att riktigt veta vad jag tackat ja till. As usual, alltså. Tänkte att i värsta fall kan man ju alltid skicka hem henne och skriva under alla papper. Om hon visar sig vara en riktig pain in the ass.

Föga anade jag att det var samma hysteriska tjej som köpte en rosa jacka i somras och som hade en blogg där jag läst om butiken. Behöver väl knappast påpeka att vi kom överens?
I torsdags var det sista dagen och under blomutväxlingar och kramar blev det faktiskt riktigt rörande. After-worken blev desto vildare och fick mig dagen efter att önska mig bort till ett annat universum. Vilket skylten på dörren "Öppnar senare pga sjukdom" och jag själv i soffan i butiken. Fosterställning. Letandes efter ett ställe att spy på. Ja, ni hör ju. Så kan det gå och Bea, du kommer vara oerhört saknad!

Steppa upp

Har efter moget övervägande insett att denna blogg inte får förfalla. Dels för att det är den som ploppar upp om man googlar butiksnamnet, men även för att den delvis varit så sjukt rolig att skriva. Utan denna dagbok hade en massa roligt fallit i glömska, vilket det även gjort nu när jag inte skrivit något på länge.

Sist var innan jul. INNAN JUL. Då fick jag ju inte ens med historierna om julfesten, som btw var grymmaste på länge. Hur fulla alla blev, hur goda mina saffrans-mandelmassebullar blev. Hur jag blev nekad inträde på sunkhaket #1 pga överförfriskning.. Nu fick jag med det iallafall. Stolt som en tupp. Hahaha.

Nu ska jag skriva mer, och det är ett löfte. Det ska nästan kännas som en liveblogg. En tråkig sådan, troligtvis.

RSS 2.0