WE WANT YOU!

Numer finns vi som grupp på fejan, Emma Loca - First & Second Hand. Join the movement!
Emma Loca - First & Second Hand on Facebook

Inte lätt att vara vakthund..

20100428056 (MMS)

Inte lätt att vara vakthund..


Öppet brev till postis

Lasse! Är du ledsen på oss? Marley och jag saknar dig.
Med eller utan godis, kom och säg hej bara!

Vintagemässan - resumé

Nu verkar bloggen vara igång igen, hoppas att det håller i sig den här gången.
Mässan var helt hysterisk, på gott och ont, men mer roligt än det var jobbigt. Roligast var att träffa en massa nya kunder, och bevittna folks lycka när de gjorde grymma fynd. För jäklar vad snygga grejer vi hade med oss!
Men HERREGUD vilket hästjobb det var att organisera och planera för monterbygget. Sen skulle kläderna tvättas och strykas och prismärkas och hängas fint. För att inte tala om att jag fick hybris och började baka TRE olika sorters cupcakes (äppel/kanel, hallon och choklad) som skulle glaseras med vitchoklad frosting. Ibland gör man det svårt för sig, helt i onödan. För tror ni jag la fram cupcakesen ens? NEJ! Typ alla hade 'transportskador' och kasserades.... men de tio som överlevde blev uppätna och uppskattade av några lyckliga besökare och vänner.
Här kommer lite bilder från helgen:
kaos i butiken kvällen innan....

påskkaninen fick titta fram efter att ha legat i ide i 11½ mån
såhär såg montern ut på söndagen (bröllopsklänningen t.v såldes till världens finaste par som skulle rymma iväg och gifta sig i smyg i rom. romantikern i mig jublade)
detta var väl typ alla 7 kvm på ett ungefär!
Tack till alla som kom! Vi får se om det blir någon mer vintagemässa för min del, som det ser ut nu är det mycket tveksamt. Men som med allt så glömmer man ofta det dåliga och minns allt kul, så man ska inte ropa hej.
Hejdå!

RSS 2.0