Rapport från Amerikatt

Har nu varit på andra sidan Atlanten i drygt en vecka och först igår släppte jet-laggen. Färsking.
Förutom att springa på strippklubb och bli tafsad på och få nakna stripptuttar i ansiktet (eeehhh.. don't ask...) så har jag ju faktiskt JOBBAT också. Rätt hårt om jag får säga det själv. Har hunnit med många timmars loppisjakt, mest på de vanliga ställena i USA men faktiskt hittade vi en grym gatuloppis i Mexico också! Så nu har vi ökat på arbetsdagarna till tisdag, onsdag, fredag och lördag. Semester? Nixpix.

Men, jag har ju världen bästa jobb så jag klagar inte. Idag torsdag har alltså varit en hemmadag och jag har passat på att sortera det som köptes här i Mexico (resten är kvar i USA). Klart man leker dress-up!! Klart man bjuckar på bilderna! Och klart jag testade mina favoriter, dom jag får på mig vill säga haha!


Skitsnygg ringning och galet snyggt plisserat axelparti (men alltså.. håller jag in magen eller??? och vad f-n hände med min hand? ser ut som en 3-fingrad klo.... hahahahah)


... grymt snygg i ryggen också..


.. för att inte tala om de fina pärlorna och stenarna som är fästa på tyget!


Mintgrön- och silverdröm! Pytteliten, men det syns ju inte härifrån att blixtlåset var 15 cm från att stänga ;)


Åååhh tänk om man hade ett bra tillfälle för en sånhär paljettkreation. Snyggast på festen-garanti!


Här ser man bättre alla glaspärlor och paljetter sydda för hand på sidentyg. Vilket hantverk!

Det var dagens skörd det! Ska ta och sortera upp alla skor nu, vilka som ska klackas/lagas, vilka som saknar make, vilka som är i min storlek och alltså ska in i min resväska... haha! Tyvärr verkar inga vara i min storlek förutom de beiga jag har på alla bilder. Perfekta nude-färgen och svinsköna, så jag är glad!

Skorna kallar, hasta la vista!


RSS 2.0