Ge mig!!

Platåsko
Skor och bild från halens.se


JAG VILL HA! De har ju mitt namn på sig, de ropar: "Emmaaaa, Emmaaaa, vi vill vara på dina fötter. Det är där vi hör hemma!"

Jag. Dör.

Report from a winter wonderland

Vilken kontrast alltså, från 25 grader och sol varje dag till -13 och 30 cm snö! Men jag klagar inte, allt det goda har sitt slut (och en början på något annat bra)
Jobbresan var fantastiskt bra, hittade otroligt mycket kläder skor och väskor. Första laddningen med vinterbetonade grejor kom in i butik meddetsamma och sålde så gott som slut första veckan. Kul!
Nästa laddning med übertjusiga 2nd handkläder borde skeppas in i Stockholms frihamn 11 januari.
En månads rotande på loppisar har skapat detta organiserade klädberg

Räkna med ett pars dagars fördröjning eftersom jag måste sortera ut varma vinterboots från sommarsandaler (borde ha gjort det innan, jo tack jag vet haha, efterklok är man alltid) plus att kläderna ska tvättas. Så preliminärt säger jag 14-16 januari kommer väskor och skor in, i månadsskiftet jan/feb börjar kläderna hängas ut. Men jag håller er förstås uppdaterade, you'll be the first to know!
Nu ska jag jobba vidare! Mycket julklappshandlande här, vilket på Emma Loca betyder att helgonarmbanden storsäljer. Mycket lättinpackat och bra!
Igår fick jag packa in en vinterjacka som julklapp. Utan kartong. Hahahahah. Mitt presentpapper är typ 25 cm brett så jag fick klippa och klistra och tejpa över hela för att lappa ihop det.. Herregud vilket collage det blidde, men kunden var glad ändå och det är ju viktigast!
God jul på er allihopa!!

RSS 2.0